Mark Beunk is nieuwe general manager bij Kaspersky Benelux en Nordics

Mark Beunk zal als general manager bij Kaspersky toezicht houden op de verkoop en activiteiten in België, Nederland, Luxemburg, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland en IJsland.

Trefwoorden: #general manager, #Kaspersky, #Mark Beunk

Lees verder

HR

( Foto: Kaspersky )

ENGINEERINGNET.BE - In zijn nieuwe functie krijgt hij de verantwoordelijkheid om de channel aanwezigheid in Scandinavië uit te bouwen, een grotere voetafdruk te creëren binnen de Benelux voor Enterprise en strategische partners te werven voor onze niet-EPP-portfolio in beide regio's.

Een belangrijk onderdeel van zijn nieuwe rol zal zijn om ervoor te zorgen dat alle segmenten van Kaspersky's activiteiten in Noord-Europa - MKB, Enterprise en Tangible - aansluiten bij de wereldwijde verkoopstrategie van het bedrijf.

Mark Beunk, een ervaren Channel Leader, heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van IT (security) sales en het beheren van relaties met partners en distributeurs op alle niveaus.

Hij kwam in 2017 bij het Kaspersky-team in Nederland als Head of B2B Sales voor Benelux en Nordics. Daarvoor werkte hij voor Océ Nederland (een Canon-bedrijf), Nedis B.V., Promise Technology, Arrow ECS en Carbon Black, Inc.