IXON lanceert nieuw IXON Cloud 2 platform

De volledig nieuw ontworpen IXON Cloud is in vele opzichten verfijnd om te voldoen aan de klantvraag naar uitgebreidere samen­werkings­mogelijk­heden en aanpassings­vrijheid.

Trefwoorden: #IIoT, #Industrial Internet of Things, #IXON, #IXON Cloud

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - IXON's missie is om de IIoT transitie onder machinebouwers te stimuleren en te versnellen door een veilige cloud omgeving te bieden met alle technologie die nodig is om IIoT direct toegankelijk te maken voor elke machinebouwer in de wereld.

Vandaag de dag is IXON Cloud het meest complete IoT platform voor de machinebouwer. Het stelt hen in staat om hun eigen IoT portal te creëren, machines te verbinden, data te verzamelen, alerts in te stellen en om problemen op afstand op te lossen alsof ze op locatie zijn - met slechts een paar klikken.

Om nog een stap verder te gaan heeft IXON achter de schermen hard gewerkt aan IXON Cloud 2. Nieuwe functies van het IXON Cloud 2 platform zijn onder andere:

  1. Overzichtelijke intuïtieve interface om afleiding te voorkomen en de focus op je dagelijkse taken te leggen;
  2. IXON Studio voor het aanpassen van de portal en het bouwen van dashboards;
  3. Rolgebaseerd gebruikersbeheer voor geavanceerd, volledig aanpasbare rechten voor toegang en controle.

Willem Hofmans, CEO bij IXON, zei: “Samenwerking is de centrale pijler van IXON Cloud 2. Samenwerking om een machinebouwer in staat te stellen de relatie met zijn klanten decennialang te onderhouden. We staan aan de vooravond van een belangrijke transitie waar machinebouwers al hun kennis en vaardigheden niet alleen gebruiken bij de ontwikkeling, bouw en installatie van een machine, maar waarbij hun kennis en vaardigheden van grote waarde zijn gedurende de gehele levensduur van een machine.”

“IXON belooft bedrijven te helpen bij de transitie en de machinebouwer te allen tijde zo goed mogelijk  te ondersteunen. Hierdoor kunnen machinefabrikanten zich focussen op de de kern van de transitie: hun bedrijfsprocessen.”

“Samen met partners en klanten nadenken over hoe ze machine data en hun uitgebreide proceskennis kunnen combineren tot waardevolle informatie en advies. Om stagnatie te voorkomen en ervoor te zorgen dat machines gedurende hun gehele levenscyclus continu worden verbeterd en volledig in hun kracht staan.”

Voor meer informatie over IXON Cloud 2 bezoek: https://lp.ixon.cloud/nieuw.

Over IXON Cloud
IXON is opgericht in 2014 om de cloudverbinding eenvoudiger, veiliger en toegankelijker te maken voor machinebouwers en gebruikers. IXON, het hoofdkantoor gevestigd in Nederland, is nu een van de meest gewaardeerde en gebruiksvriendelijke Remote Service & IIoT-platforms voor machinebouwers en systeemintegratoren.

IXON biedt een end-to-end industriële serviceoplossing met toegang op afstand, datalogging, dashboards, alarmering en nog veel meer. Het IXON-productportfolio bestaat uit het IXON Cloud-platform en de IXrouter, een industriële VPN-router en data gateway, die speciaal is ontworpen om machines veilig te verbinden en het risico op datalekken te minimaliseren.

IXON is actief in meer dan 100 landen en bedient tienduizenden gebruikers wereldwijd. IXON levert de technologie, zodat machinefabrikanten kunnen doen waar ze goed in zijn: samenwerken met klanten, service verlenen en inzichten delen.Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.