Decentrale automatisering & modulaire machines

Het idee van modulariteit in de machinebouw is om complexe machines in modules te verdelen zodat ze individueel kunnen worden geassembleerd en getest.

Trefwoorden: #automatisering, #modulaire machines, #Multiprox

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - De combinatie van deze modules dekt de variatie van machinetypes.

Dankzij de schaalvoordelen die hierdoor worden behaald, kunnen modulaire machines sneller en goedkoper worden geproduceerd. Bovendien kunnen ze sneller in gebruik worden genomen en met meer flexibiliteit worden uitgebreid.

Modularisering van machines is een echte drijfveer voor vooruitgang. Hierdoor kunnen nieuwe oplossingen snel en economisch worden ontwikkeld en in gebruik worden genomen.

Cruciaal hiervoor zijn autonome structuren, die mogelijk worden gemaakt door het gebruik van gedecentraliseerde automatiseringscomponenten.

Klik door naar 'Decentrale Automatisering' voor bijbehorende technologische voordelen, applicatieverhalen en whitepapers.


Turck Multiprox nv
Lion d'Orweg 12 - 9300 Aalst
Tel. +32 (0)53 766 566 - Fax +32 (0)53 78 39 77
multiprox.be - www.multiprox.be

 Lees méér over: MultiproxBericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.