Watson-Marlow en Bredel vanaf nu onder één dak

De Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) verzorgt vanaf nu de directe verkoop, de ondersteuning en de service van de industriële Bredel slangenpompen.

Trefwoorden: #Bredel, #pompen, #slangenpompen, #Watson-Marlow Fluid Technology Group, #WMFTG

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - WMFTG is de wereldwijde marktleider in slangenpompen en aanverwante technologie op het gebied van vloeistoftransport voor de levensmiddelen-, farmaceutische-, chemische-, en waterzuiveringsmarkt. WMFTG bestaat uit tien merken met ieder hun eigen expertise.

Het merk Bredel (slangenpompen die vaak in industriële en uitdagende procesomgevingen worden gebruikt), werd door een externe partner verdeeld, maar vind je vanaf nu bij Watson-Marlow Benelux. De reden hiervoor is dat WMFTG een dieper niveau van service, samenwerking en applicatiekennis wil bieden aan haar klanten.

Danny Fine, Country Manager Benelux, zegt dat dit deel uitmaakt van een veel bredere wereldwijde strategie om met klanten in contact te komen en hen te ondersteunen.

Fine: "Onze activiteiten zijn de afgelopen jaren aanzienlijk uitgebreid, wat betekent dat we onze servicemechanismen hebben moeten uitbreiden om aan de vraag op lokaal niveau te kunnen voldoen. Dit heeft tijd gekost, maar alle stukjes van de puzzel zijn nu op hun plaats voor een nieuwe manier van werken. We zijn blij dat we in een positie zijn waarin we dichter bij onze klanten kunnen komen en met hen kunnen samenwerken als partners”.


Voor meer informatie:
Watson-Marlow nv
Industriepark 5 - 9052 Zwijnaarde
T: +32 (0) 9 225 94 57 - sales.be@wmftg.com - www.wmftg.com/nl-be

Lees méér over: Watson MarlowBericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.