VDW plant in 2022 nieuwe vakbeurs rond slijptechnologie

De eerste editie van GrindingHub, een organisatie van de Duitse Vereniging voor Machine­gereed­schap­bouwers - VDW), zal van 17-20 mei 2022 in het Duitse Stuttgart plaatsvinden.

Trefwoorden: #GrindingHub, #slijptechnologie, #VDW

Lees verder

nieuws

( Foto: Messe Stuttgart )

ENGINEERINGNET.BE - De bedoeling is dat deze nieuwe vakbeurs om de twee jaar georganiseerd gaat worden door de VDW in samenwerking met Messe Stuttgart en de industriesector “Machine Tools and Manufacturing Technology” van Swissmem (Association of the Swiss Mechanical, Electrical and Metal Industries).

De beurs, die ook een digitale dimensie (of kan het anders in deze covid-19 tijden) krijgt, focust op alle gebieden uit de slijptechnologie: technologie / processen, productiviteit, automatisering en digitalisering. Daarnaast is het ook de bedoeling om in de oneven jaren ook telkens een webconferentie te organiseren.

23 marktleiders in de slijptechnologie-industrie hebben zich al geëngageerd om deel te nemen aan de eerste editie van het nieuwe evenement: Agathon, Anca, Blaser Swisslube, Buderus Schleiftechnik, Danobat-Overbeck, DVS Group, DVS Tooling, Emag, Geibel & Hotz, Haas Schleifmaschinen, Hembrug, Isoma, Kapp-Niles, Liebherr Verzahntechnik, Naxos-Diskus, Präwema, Reishauer AG, Roll , Saacke, Supfina, Tschudin, United Grinding, Vollmer.


https://www.messe-stuttgart.de/grindinghub