IT Scale-ups kunnen aanmelden voor EIT Digital Challenge 2021

De aanmelding voor EIT Digital Challenge 2021, de belangrijkste competitie voor Europese digitale ‘deep tech’ bedrijven is geopend voor snelgroeiende start-ups (ofwel scale-ups).

Trefwoorden: #EIT Digital Challenge, #scale-up, #start-up

Lees verder

nieuws

( Foto: EIT - winnaar van 2020 )

ENGINEERINGNET.BE - Deze bedrijven kunnen zich aanmelden voor één van de vijf themagebieden: digital tech, digital cities, digital industry, digital wellbeing en digital finance.

Shehryar Piracha, hoofd van de EIT Digital Accelerator: “Uit alle aanmeldingen selecteren we 20 bedrijven en nodigen hen uit voor een exclusief evenement in het najaar, waar ze een pitch moeten doen voor een jury bestaande uit bekende ondernemers en investeerders.”

Tijdens dat evenement worden de drie winnaars bekendgemaakt. Ze winnen alle drie een volledig jaar op maatgesneden advisering door de EIT Digital Accelerator ter waarde van 50.000 euro. De winnaar krijgt bovendien een geldbedrag van 100.000 euro.

De challenge is speciaal bedoeld voor ‘deep tech’ scale-ups. De algemene definitie luidt: technologiebedrijven met een onderscheidend productaanbod, dat gebaseerd is op geavanceerde technologie, die over het algemeen goed beschermd en moeilijk te kopiëren is.


Klik hier voor meer informatie en aanmelding (mogelijk tot 10 mei)