Sensor + Test digitaal 2021 staat in de startblokken

Bijna twee weken voor de opening zijn de voorbereidingen voor de digitale Sensor + Test van 4-6 mei in volle gang. Meer dan 160 exposanten zullen hun realisaties en technologieën voorstellen.

Trefwoorden: #AMA Service, #meettechniek, #regeltechniek, #Sensor + Test, #sensoren

Lees verder

Nieuws

( Foto: AMA Service )

ENGINEERINGNET.BE - Daarnaast staat er ook een uitgebreid presentatieprogramma met specialistische lezingen rond sensor- en meettechniek op het menu.

Organisator Holger Bödeker: “We kijken uit naar de digitale innovatiedialoog tussen exposanten en deelnemers. Zelfs als we niet de omvang halen van eerdere face-to-face evenementen, zullen de meer dan 160 exposanten het geïnteresseerde publiek tal van nieuwe oplossingen presenteren met een breed scala aan mogelijke toepassingen.”

De exposanten tonen dit jaar een diversiteit aan innovatieve ontwikkelingen, niet alleen in tekst en beeld, maar ook in een groot aantal videopresentaties met directe contactmogelijkheden met de sprekers via chat en videoconferentie. Bezoekers kunnen netwerken met de experts via een app of internetportaal en profiteren rechtstreeks van hun adviesexpertise.

Zoals steeds bij Sensor + Test kunnen bezoekers ook in de digitale editie een uitgebreid activiteitenprogramma verwachten. In het lezingenforum presenteren de exposanten op alle drie de beursdagen nieuwe ontwikkelingen, producten en mogelijke toepassingen.

Ook het speciale thema 'Sensor- en meettechniek voor conditiebewaking' en de digitale gezamenlijke stand 'Young Innovative Companies' zullen dit jaar niet ontbreken.


Klik hier voor gratis registratie voor deze digitale editie van Sensor + Test