Sinamics G120X voor industriële en infrastructuur-toepassingen

De Sinamics G120X-omvormer is specifiek geoptimaliseerd voor pomp-, ventilator- en compressortoepassingen in de sectoren van gebouwenautomatisering, voeding en dranken, chemie, ...

Trefwoorden: #omvormer, #Siemens, #Sinamics G120X

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Siemens )

ENGINEERINGNET.BE - De Sinamics G120X dekt een vermogensbereik van 0,75 tot 630 kW en kan met elke motor worden gebruikt, maar het meest doeltreffend in combinatie met de synchrone reluctantiemotoren van Siemens. Deze aandrijving is kostenefficiënt in alle spannings- en voedingsnetwerken.

Gekenmerkt door een compact ontwerp, waardoor ruimte bespaard wordt in de schakelkast. De geïntegreerde veiligheidsfunctie is SIL3-gecertificeerd. Inbedrijfstelling kan snel en intuïtief worden uitgevoerd met behulp van een Sinamics Smart Access-module en het IOP-2 bedieningspaneel.

Sinamics G120X - klaar voor digitalisering
U verbindt de frequentieregelaar makkelijk met het cloudgebaseerde IoT-besturingssysteem MindSphere, via de IoT-gateway Sinamics CONNECT 300. Zo kunt u waardevolle procesdata visualiseren en analyseren met de Analyze MyDrives applicatie, om uw processen en onderhoudsstrategie te optimaliseren.

De frequentieregelaars Sinamics G120X zijn speciaal ontworpen om zeer kosten- en energie-efficiënt te functioneren. Ze werken met een energie-efficiëntie van 98%.


Klik hier voor meer informatie over de Sinamics G120X




Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.