DIH-World lanceert open call rond digitale technologieën

DIH-World heeft als doel het versnellen van de invoering van geavanceerde digitale technologieën door Europese kleine en middelgrote productiebedrijven in alle sectoren.

Trefwoorden: #digitalisering, #DIH-world, #Flanders Make, #open call

Lees verder

nieuws

( Foto: screenshot dihworld.eu )

ENGINEERINGNET.BE - Deze bedrijven worden hierbij ondersteund bij het opbouwen van duurzame concurrentievoordelen en het bereiken van wereldmarkten.

DIH-World versterkt de capaciteiten van regionale Innovatie Hubs, niet alleen in de innovatieve regio's van Europa maar ook in ondervertegenwoordigde Europese regio's.

Het uiteindelijke doel is het ondersteunen van lokale Innovatie Hubs, hun samenwerkingscapaciteiten te ontwikkelen, en ervoor te zorgen dat lokale Digitale Innovatie Hub's, zoals Flanders Make, kunnen profiteren van de Europese DIH-netwerken en hun middelen en faciliteiten ten voordele van hun lokale KMO's kunnen aanwenden.

Het projectconsortium lanceert zijn eerste open call. Via deze open call selecteert en ondersteunt het consortium maximaal 35 KMO-gedreven experimenten.

Deze open call is bedoeld om digitaliseringsexperimenten te ondersteunen van DIH's en KMO's uit de productiesector. Innovatieve experimenten rond de integratie van digitale technologieën in hun processen, producten of diensten kunnen hierbij tot 95.000 euro steun ontvangen.


Klik hier om je project in te dienen (deadline is 15 juli 2021)