Savaco heeft IT-bedrijf Atri Services overgenomen

De overname van de Gentse IT-specialist Atri Services past volledig in de vooropgestelde groeiambities van de Kortrijkse IT-dienstverlener Savaco, die haar positie in Vlaanderen versterkt.

Trefwoorden: #Atri Services, #IT-dienstverlening, #overname, #Savaco

Lees verder

Techniek

( Foto: Savaco )

ENGINEERINGNET.BE - Door deze krachten­bundeling ziet Savaco haar omzet stijgen tot 40 miljoen euro en groeit tot 190 medewerkers.

Rik Vandemoortele, medeoprichter en co-CEO van Savaco: “Door deze acquisitie en met het aan boord brengen van het Atri Services team in onze familie versterken we verder onze capaciteit en vaardigheden in het bouwen van krachtige IT-platformen.”

Ook Peter Maes en Piet Handekyn, CEO’s/oprichters van Atri Services, zijn opgezet met deze overname en beklemtonen de gemeenschappelijke missie: “Met de alsmaar toenemende complexiteit in IT en de vele innovaties die snel op ons afkomen waren ook wij als kleinere IT-speler op zoek naar een partner met extra know-how in huis.”

Het finale doel is om beide partijen te laten samenvloeien. Zo zal het Atri Services team de komen maanden verder geïntegreerd worden in de Savaco-organisatie. De bestaande uitvalsbasis in Gent wordt behouden. Beide zaakvoerders van Atri Services blijven aan boord en nemen een managementrol op binnen Savaco.

De overnamesom werd niet bekendgemaakt.