Proportionele drukregelaar met Coilvision-technologie

De Serie PRE proportionele drukregelaar is voorzien van een nieuwe technologie, Coilvision, waarmee constant de werking van de magneetkleppen in de regelaar wordt bewaakt en mogelijke storingen worden voorkomen.

Trefwoorden: #Camozzi, #drukregelaar

Lees verder

Productnieuws

( Foto: YouTube - Camozzi Automation )

ENGINEERINGNET.BE - Alle gegevens afkomstig van de regelaar kunnen draadloos worden doorgegeven naar de cloud en worden samengevoegd en gebruikt om de operationele efficiëntie van de regelaar op een dashboard te kunnen volgen.

De Serie PRE is verkrijgbaar in twee maten en in verschillende configuraties, met inbegrip van IO-Link-connectiviteit. Naast de standaardopties met en zonder display is er een versie met geïntegreerde uitlaatklep waarmee het systeem zelfs zonder stroomvoorziening kan afvoeren.

Dankzij een versie met verdeelstuk kunnen meerdere uitlaten worden gereguleerd met maar één inlaat, terwijl er een versie met externe sensoraansluitingen beschikbaar is voor toepassingen waarbij de druk van agressieve gassen of vloeistoffen moet worden bewaakt.

ACHTERGROND
Camozzi Automation is een producent van pneumatische en elektrische aandrijvingen en heeft daarnaast een compleet programma vacuüm producten. Sinds de oprichting in 1964 heeft Camozzi zich ontwikkeld tot een wereldwijd opererende onderneming met 17 fabrieken, actief in 80 landen met ruim 2500 medewerkers.

Naast een hoogwaardig standaard leveringsprogramma, heeft het bedrijf ook ruime ervaring met klantspecifieke totaaloplossingen voor onder andere de transportsector, de medische-, voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie.