• 10/04/2012

NENS Power en Bredenoord breiden dienstverlening uit

Het Belgische N.E.N.S. Power NV en het Nederlandse Bredenoord gaan samenwerken in de verhuur van tijdelijke stroomvoorzieningen.

Lees verder

Productnieuws

Daardoor komt voor Belgische bedrijven en organisaties een groot en compleet aanbod aan (nood)stroomoplossingen beschikbaar.

De combinatie van de kennis en ervaring van N.E.N.S. Power van de locale markt met het brede assortiment van Bredenoord zorgen voor een nog betere dienstverlening. De kwaliteit van beide bedrijven zal hierdoor nog beter kunnen worden benut.

N.E.N.S. Power in Melsele verhuurt al sinds 1980 (diesel)aggregaten aan onder meer evenementen, bouwplaatsen, land- en tuinbouw en industrie.

“Doordat wij nu bijkomend kunnen beschikken over de vloot van Bredenoord, kunnen wij meer en grotere projecten bedienen,” zegt Joris Van Gysel van N.E.N.S..

“Bij alle aggregaten komt natuurlijk de 24/7 storingsdienst en service zoals klanten dat van N.E.N.S. en Bredenoord gewoon zijn.”

Oplossingen voor industrie
De samenwerking biedt meer mogelijkheden in onder andere de industrie. Bredenoord heeft ruime ervaring met projecten voor grote spelers als AkzoNobel Nederland en Siemens.

Van deze kennis kunnen de Belgische experts van N.E.N.S. nu ook gebruik maken. Samen met het uitgebreidere assortiment aan huuraggregaten kan de Belgisch/Nederlandse combinatie nu stroomoplossingen leveren voor elke gewenste situatie in de industrie.

Lokaal aanspreekpunt
Namens beide bedrijven is een accountmanager in België beschikbaar. “Mobiele stroomoplossingen zijn vaak maatwerk,” aldus Jaap Fluit, algemeen directeur van Bredenoord .

“Het is daarom essentieel dat Belgische bedrijven geholpen worden door iemand die de lokale situatie en behoeften kent. N.E.N.S. en Bredenoord hebben elkaar gevonden in de ruime ervaring, de persoonlijke aanpak en het advies op maat voor de klanten. Wij maken graag gebruik van de expertise van de vakmensen van N.E.N.S.”


U vindt Bredenoord / N.E.N.S. Power op de vakbeurs Maintenance (18 & 19 april 2012) in Antwerpen, stand C1008.

Meer informatie
T +32 (0)3 775 36 51
Kijk op www.nenspower.be
of www.bredenoord.be

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Bredenoord / N.E.N.S. Power



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.