Studentenwedstrijd rond ideeën in digitale en duurzame innovatie

In samenwerking met softwarepartner Aveva kondigt Schneider Electric de lancering aan van Go Green 2022, een jaarlijkse wedstrijd voor studenten om de nieuwste gewaagde ideeën in digitale en duurzame innovatie te vinden.

Trefwoorden: #duurzaam, #Go Green, #innovatie, #Schneider Electric, #student, #wedstrijd

Lees verder

Techniek

( Foto: Schneider Electric )

ENGINEERINGNET.BE - Schneider Electric heeft zich ertoe verbonden om tegen 2025 twee keer zoveel stagiairs, studenten en pas afgestudeerden aan te werven in het kader van zijn Sustainability Impact Q2 2021 Report.

Op die manier biedt Go Green studenten de kans om hun ideeën voor te stellen aan topindustriëlen, mentorschap te krijgen van deskundigen en professionals, in overweging te worden genomen voor vacatures en een prijs te winnen ter waarde van maximaal 10.000 euro.

Go Green is een groot evenement voor business-, ingenieur-, innovatie- en marketingstudenten wereldwijd. In 2021 telde de wedstrijd een recordaantal deelnemers, met 25.000 jonge innovatoren uit meer dan 3.000 universiteiten in 130 landen die hun kans waagden.

De wedstrijd van dit jaar zou nog meer belangstelling moeten wekken dankzij de vijf specifieke thema's: "Toegang tot energie", "Huizen van de toekomst", "Toeleveringsketen van de toekomst", "Elektriciteitsnet van de toekomst" en "De toekomst de[coderen]".

Go Green staat open voor bachelor- en masterstudenten over de hele wereld en alle teamleden moeten tijdens de wedstrijd in hetzelfde land studeren.
Klik hier om in te schrijven.