Anthony Botelberge, nieuwe voorzitter van Fevia

Anthony Botelberge, managing director van Frigilunch, een kmo gespecialiseerd in bereide maaltijden, wordt vanaf 29 november de nieuwe voorzitter van Fevia (federatie van de Belgische voedingsindustrie). Hij neemt de fakkel over van Jan Vander Stichele.

Trefwoorden: #Anthony Botelberge, #Fevia

Lees verder

HR

( Foto: Fevia )

ENGINEERINGNET.BE - Na drie jaar draagt Jan Vander Stichele (Lotus Bakeries) op 29 november het voorzitterschap van Fevia over aan Anthony Botelberge.

De uittredende voorzitter blikt terug op een bewogen periode: “Met zowel de Brexit, de coronacrisis en de stijgende grondstofprijzen en productiekosten hebben onze voedingsbedrijven de voorbije jaren een aantal serieuze uitdagingen te verwerken gekregen.”

Anthony Botelberge is als eigenaar van Frigilunch en als voorzitter van BReMA, de sectorfederatie van de bereide maaltijden in België, al jaren nauw betrokken bij de werking van Fevia. Hij wil als nieuwe voorzitter van Fevia zijn schouders zetten onder de uitrol van de gloednieuwe duurzaamheidsroadmap van de Belgische voedingsindustrie.

Met die strategie, die Fevia op 29 november lanceert, wil de sector de komende jaren een voortrekkersrol opnemen om mee vorm te geven aan een duurzaam voedingssysteem.

“W zijn we een sector die investeert, innoveert, in dialoog gaat en keer op keer verantwoordelijkheid opneemt. Ik ben alvast enorm blij met de kans om daar de komende jaren aan bij te dragen als voorzitter van Fevia!”, zegt Anthony Botelberge.