Startschot vijfde editie Orange Fab Belux gegeven

Sinds vandaag kan ingeschreven worden voor het vijfde van Orange Fab Belux, het acceleratorprogramma voor start-ups van Orange Belgium. Gedurende zes maanden worden drie winnende start-ups met raad en daad bijgestaan.

Trefwoorden: #accelerator, #Orange, #start-up

Lees verder

Nieuws

( Foto: Orange Fab )

ENGINEERINGNET.BE - De bedoeling is een langdurig partnership op te bouwen met baanbrekende start-ups, zoals OTIV, Iristick en MyPitch, de drie vorige winnaars.

Deze jaargang staat in het teken van nieuwe ervaringen (AR/VR/metaverse) op het multigigabitnetwerk van Orange ontwikkelen. De klemtoon ligt op nieuwe shop- en retailervaringen, entertainment, sporttechnologie, cybersecurity en gezondheidszorg.

Orange Fab is de grootste internationale corporate accelerator voor start-ups. De winnende start-ups worden geruggensteund door Orange-experten, krijgen toegang tot netwerk- en distributiefaciliteiten, sluiten exclusieve contracten met business units en klanten, genieten een grotere zichtbaarheid en ontgrendelen unieke mogelijkheden binnen een groep die wereldwijd actief is.

De Orange Group organiseert acceleratorprogramma's in 22 landen op 4 continenten. Van de 251 start-ups die zich sinds 2016 in België kandidaat stelden, kregen er 13 een duwtje in de rug.

Bedrijven die willen deelnemen aan deze vijfde editie kunnen zich inschrijven van 21 maart tot 20 april 2022. Daarna zal de operator 5 start-ups selecteren die hun project begin juni mogen komen pitchen voor een jury bestaande uit bestuursleden en start-upexperten.

De laureaten zullen gedurende zes maanden, van juni tot december, deelnemen aan het programma en nieuwe projecten ontwikkelen in samenwerking met de teams van Orange.

Klik hier voor meer informatie en/of inschrijving.