ionProjects wordt zelfstandig onderdeel binnen Visma Groep

Ontwikkelaar van een alles-in-één businesssoftwareoplossing ionProjects meldt dat het bedrijf toegetreden is tot de Visma Group, een internationaal software bedrijf met vestigingen in verschillende landen.

Trefwoorden: #API, #ionProjects, #software, #Visma

Lees verder

Techniek

( Foto: ionProjects )

ENGINEERINGNET.BE - Deze overname zal veel verbeteringen met zich meebrengen en dit op verschillende niveaus. ionProjects zal, als deel van een financieel sterke en internationale familie, de nodige continuïteit, productinnovatie en kwalitatieve service kunnen blijven garanderen in de toekomst.

Koen Claes, mede-directeur ionProjects: "Door aansluiting bij Visma krijgen we ondersteuning vanuit hun techhubs voor de doorontwikkeling van ons API integratieplatform."                      

Wim Stevens, mede-directeur ionProjects: "Hiermee creëren we een enorm groeipotentieel voor bedrijf. We zien in het bijzonder groeikansen in België, Nederland en de Scandinavische landen."

John Reynders, Area Director Benelux bij Visma: "België bevindt zich op een kantelpunt in de volgende fase van digitalisering van bedrijfskritische processen. We zijn daarom zeer blij en trots dat ionProjects zich bij ons aansluit. Het bedrijf focust zich op een flexibele moderne softwareoplossing met uitgebreide functies voor dienstverlenende organisaties en integraties met software die essentieel is voor een gezonde bedrijfsvoering."