Agidens en Objective gaan samen digitale softwareoplossingen implementeren

In het kader van de samenwerking zal Agidens de softwareoplossingen van Objective (MES, WMS en WFM) implementeren in productiebedrijven om hun productie- en supply-chainactiviteiten naadloos te beheren en te optimaliseren.

Trefwoorden: #Agidens, #digitalisering, #MES, #Objective, #software, #WMS

Lees verder

Techniek

( Foto: Agidens )

ENGINEERINGNET.BE - Met het oog op het versterken van de meerwaarde voor hun klanten, hebben beide bedrijven een strategisch partnerschap aangekondigd dat Agidens in staat zal stellen de innovatieve softwareoplossingen van Objective te implementeren in productiebedrijven in de Benelux en daarbuiten.

Agidens' sterke domeinexpertise in het implementeren van MOM-oplossingen in de proces automatiseringsindustrie, in combinatie met Objective's aanbod in zowel de proces- als discrete industrie, zal zorgen voor een versterkte end-to-end waardepropositie van beide partijen voor hun bestaande en nieuwe klanten.

De klanten van Agidens zullen vanaf nu meer dan ooit in staat zijn om hun digitale transformatie te versnellen. Naast de implementatie van softwareoplossingen helpt het bedrijf zijn klanten ook met diverse automatiserings-, engineering- en validatieprojecten.