Brusselse regio start zoektocht naar innovatieve startups en scale-ups

De 12de editie van de Innovative Starters Award (ISA) werd onlangs gelanceerd. Nog tot 8 juli kunnen startups en scale-ups hun vernieuwend project indienen en kans maken op een financiering van 500.000 euro.

Trefwoorden: #award, #Brussel, #Innoviris, #scale-up, #start-up

Lees verder

Nieuws

( Foto: Innoviris )

ENGINEERINGNET.BE - Jonge bedrijven met innovatieve projecten zijn vaak gamechangers met een reële duurzame impact binnen hun domein en daarbuiten. Een plek op de markt veroveren blijft een uitdaging waar financiering voor het kantelmoment kan zorgen, zowel als startup en als doorgroeier.

Brussel zet onverminderd in op de stimulering en financiering van innovatieve startups en scale-ups. ​ Voor ambitieuze en vooral grensverleggende projecten die de jury kunnen overtuigen, legt Innoviris met de ISA die eerste waardevolle euro’s op tafel.

Deze ‘ISA' is niet louter een prestigieus beeldje of een podiumplaats, maar een substantiële financiering van 500.000 euro voor de laureaten van het programma en het is een deuropener en hefboom voor toekomstige investeerders, die met vertrouwen mee kunnen investeren in vernieuwend potentieel. ​

Sinds de lancering van de ISA in 2010 zijn een 30-tal startups & scale-ups succesvol gegroeid, in binnen- en buitenland, met namen als Collibra, Citizenlab of Fyteko.

Startups en scale-ups kunnen tot 08 juli 2022 hun project indienen om kans te maken op een financiering via de Innovative Starters Award.

Klik hier voor meer informatie of deelname.