Industrieel rendez-vous voor de Franstalige markt

Op één dag volledig bijgepraat worden over alle relevante industriële ontwikkelingen. Dat is het uitgangspunt van Industrie & Maintenance in Namur Expo op 24 mei. Ook in Namen zal digitalisering centraal staan op de beursvloer.

Trefwoorden: #Easyfairs, #industrie, #maintenance, #vakbeurs

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Easyfairs )

ENGINEERINGNET.BE - Tijdens Industrie & Maintenance kunnen bezoekers terecht bij 70 specialisten op de beursvloer voor de nieuwste ontwikkelingen op vlak van pompen en kleppen en bijhorende apparatuur, instrumentatie voor meet- en regeltechnieken, technologie voor onderhoud en het beheer van assets.

Innovaties spotten, kennis bijspijkeren en netwerken
Organisator Easyfairs haalt naar goede gewoonte alles uit de kast om de bezoeker het volle rendement uit zijn bezoek te geven. U ontdekt in geen tijd innovaties. Daarnaast staan er Masterclasses op het programma.

In samenwerking met sectorfederatie BEMAS en Endress+Hauser wordt een presentatie georganiseerd over connectiviteit en digitalisering. Niet te missen worden de seminaries die SWDE/SPGE voorbereid heeft over innovaties in de sector van waterbeheer. Ook afsluiten gebeurt in schoonheid met een netwerkcocktail met Belgische frietjes.

Bezoeken kan gratis na online registratie: www.im-namur.be met code BAAB1000.