Hart van de metaalbewerking klopt weer tijdens AMB 2022

Van 13 tot 17 september zal Messe Stuttgart in Duitsland gastheer zijn van de vakbeurs AMB 2022 en de belangrijkste spelers in de metaalbewerkingssector. Het gevarieerde programma belooft waardevolle impulsen voor exposanten en bezoekers.

Trefwoorden: #metaal, #metaalbewerking, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: Messe Stuttgart )

ENGINEERINGNET.BE - Momenteel hebben 1.061 exposanten zich ingeschreven, waarvan 901 hoofdexposanten en 160 co-exposanten. De ervaring leert dat dit aantal nog verder zal toenemen, vooral dankzij aankondigingen van de verschillende mede-exposanten.

Roland Bleinroth, algemeen directeur Messe Stuttgart: “We zijn erg dankbaar dat een overweldigende meerderheid van bedrijven vasthoudt aan de AMB-beurs. De verhouding tussen het huidige aantal nationale en internationale exposanten weerspiegelt dan ook het sterk internationale karakter van de beurs.”

De netto oppervlakte aan exposanten bedraagt ​​momenteel 73.000 m². Gezien de beschikbare bruto oppervlakte van in totaal ongeveer 120.000 m² kunnen bezoekers van AMB 2022 rekenen op volle zalen en een volledig benut terrein.

Positieve feedback heeft ertoe geleid dat de thematische toewijzing van de stands grotendeels is gehandhaafd en er werden slechts enkele kleine optimalisaties doorgevoerd. Zo verhuizen de spindelfabrikanten van de galerij van het L-Bank Forum (hal 1) naar de Oskar Lapp Halle (hal 6) en worden tandwielen en oppervlaktebehandeling dit keer gegroepeerd in hal 5.

Exposanten en bezoekers kunnen grote veranderingen verwachten op het gebied van het digitale aanbod. Ten eerste een innovatieve online exposantenlijst: exposanten kunnen niet alleen statische informatie aanbieden, maar ook video's en geanimeerde sequenties, product brochures om te downloaden en interactieve inhoud of sociale media-pagina's integreren.

De toegang voor bezoekers tot de stands die hen interesseren wordt sterk vergemakkelijkt. Een andere nieuwe functie van de online exposantengids stelt bezoekers in staat om hun eigen themabezoeken te plannen en zo hun beursbezoek zo goed mogelijk voor te bereiden.

Ook de congressen op de beurs gaan digitaal: congressen met een diverse inhoud vinden dagelijks plaats in de Trend-Lounge, in de foyer van ICS. Deze worden opgenomen en aan het einde van de beurs on demand toegankelijk gemaakt.

Meer informatie op www.amb-messe.de