ACE presenteerde crash- en kabelveer dempers op Indumation

De kabelveerdempers zijn zeer goed bestand tegen hitte, kou, zuren, zeewater en uv-straling. Tegelijkertijd beschikken ze over permanent hoge vibratie-, schok- en stootdempende eigenschappen.

Trefwoorden: #ACE, #demper, #veiligheid

Lees verder

Partner Info

( Foto: ACE )

ENGINEERINGNET.BE - Ze worden gekenmerkt door flexibiliteit en veelzijdige toepassingsmogelijkheden. Een ander pluspunt is dat ze kwetsbare machines en onderdelen tijdens het transport optimaal beschermen.

Bovendien kunnen de rvs kabels worden voorzien van een coating. Door de grote verscheidenheid aan mogelijke uitvoeringen, kan een breed scala aan belastingen en trillingen worden opgevangen en/of geïsoleerd.

Crashdempers voor eenmalig gebruik
Daarnaast presenteert dempingsspecialist ACE zijn nieuwe crashdempers voor noodstops. Deze dempers voor eenmalig gebruik zijn gemaakt van aluminium of stalen buizen, die bij een crash vervormen en de kinetische energie die hierbij vrijkomt, in warmte omzetten. Met deze dempers profiteren engineers van een effectieve en voordelige one-way oplossing om installaties en machines te beschermen.

POWERISE: nu ook voor de industrie
Ook de POWERISE actuatoren van STABILUS zijn vertegenwoordigd. Dit zijn elektromechanische actuatoren die wereldwijd al in de automotive sector worden gebruikt, bijvoorbeeld voor het openen en sluiten van de achterklep. Ze zijn nu ook beschikbaar voor industriële toepassingen. Afhankelijk van de toepassing en het ontwerp kan de actuator eenvoudig handmatig worden versteld, zodat productieprocessen bij stroomuitval of andere noodsituaties niet worden verstoord. De POWERISE kan eventueel worden voorzien van eindschakelaars of wegmeting.

www.ace-ace.nl