Nieuwe ééndagsvakbeurs: Journée du Métal

Op donderdag 2 juni 2022 lanceert Easyfairs een nieuwe ééndagsvakbeurs in Namur Expo speciaal gericht op de Franstalige metaalsector. Federaal Minister Clarinval opent samen met de Dirk Van Roy, CEO van easyfairs Belgium deze nieuwe vakbeurs.

Trefwoorden: #easyfairs, #metaal, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: Easyfairs )

ENGINEERINGNET.BE - Na de laatste editie van Welding Week en Subcontracting in november 2019 in Antwerp expo, gaven de exposanten aan dat er interesse was om tussen de 4 jaarlijkse Antwerpse edities ook een kort en krachtig event te houden voor de Franstalige markt.

Omwille van Covid-19 werden onze plannen voor deze nieuwe ééndagsvakbeurs even op pauze gezet maar deze volledig uitverkochte launch-editie met 70 exposanten wordt nu op 2 juni officieel geopend.

70 bedrijven, gespecialiseerd in het lassen en snijden, draaien, frezen en plooien van metalen, voor-en nabewerking, 3D printing, metaal-toeleveranciers,… maken van 2 juni hun contactdag waarop ze terug live gesprekken kunnen voeren met hun Franstalige klanten en prospecten.

Onze strategische partners (Belgisch instituut voor lastechnieken en VCL-CPS) zorgen voor live demo's en technische conferenties.

Elke bezoeker kan op onze Wall of Flame zijn naam, initialen of een tekening lassen en hiervan een foto posten op zijn of haar social media netwerk. Zo willen wij het technische beroep in de metaalsector op een positieve manier promoten.

Journée du Métal is geopend op donderdag 2 juni 2022 van 09u.30 tot 17u00 in Namur expo. www.journeedumetal.be