Bezoek de International Exhibition for Metal Working

Na een onderbreking vanwege Covid-19 hervat deze vakbeurs zijn halfjaarlijkse ritme; het vindt plaats van 13 tot 17 september 2022 in Stuttgart. Het belangrijkste thema van dit jaar is digitalisering in de metaalbewerking.

Trefwoorden: #AMB, #metaal, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: Landesmesse Stuttgart )

ENGINEERINGNET.BE - Sinds 1982 wordt tijdens AMB, een internationale vakbeurs rond metaalbewerking, de nieuwigheden van de industriële sector van de metaalbewerking voorgesteld.

Tijdens de laatste editie van de beurs (2018) werden in Stuttgart op een oppervlakte van meer dan 120.000 m² meer dan 90.000 bezoekers en meer dan 1.400 exposanten geteld.

Dit jaar worden digitale oplossingen gepresenteerd, die processen kunnen optimaliseren en helpen bij het oplossen van de uitdagingen rond duurzaamheid en het tekort aan gekwalificeerd personeel.

De vakbeurs wordt ondersteund door de brancheverenigingen voor precisiegereedschappen 'VDMA Präzisionswerkzeuge', software en digitalisering 'VDMA Software und Digitalisierung' en de VDW, de Duitse vereniging van fabrikanten van werktuigmachines.

www.messe-stuttgart.de/amb/en