West-Vlaamse starters krijgen online community als ontmoetingsplek

Start&GO Community is het startersinitiatief van POM West-Vlaanderen, pakt uit met een communityplatform voor en door startende ondernemers. Het interactief digitaal platform werd onlangs feestelijk gelanceerd tijdens een netwerkevent.

Trefwoorden: #community, #digitalisering, #online, #POM, #West-Vlaanderen

Lees verder

Nieuws

( Foto: POM West-Vlaanderen )

ENGINEERINGNET.BE - Digitalisering zorgt voor een overload aan informatie. De verwachte zelfredzaamheid om hiermee om te gaan, is niet evident.

Door zich aan te sluiten bij een online community gaan mensen in dialoog met gelijkgestemden en kan die relevante informatie meer efficiënt verwerkt worden.

Start&GO verzamelde een groep van een tiental ambassadeurs die al sinds de conceptfase betrokken zijn bij de bouw van het platform. In verschillende sessies hielpen ze platform vormgeven. De ambassadeurs zorgen mee voor voldoende beweging en geven dagelijks feedback om het platform te verbeteren.

Het communityplaform biedt tal van voordelen: startende ondernemers komen op een laagdrempelige manier in contact met anderen, partnerorganisaties delen hun kennis met starters via de kennisbank in de vorm van blogposts, filmpjes, sjablonen, podcasts, ...

Klik hier om het platform te raadplegen.

Op foto (vlnr): Lieven Tack (POM West-Vlaanderen), Delphine Van Hoecke (Loud and Clear), Julie Van Acker (Patsusi) en Sofie Lemaire.