Rockwell implementeert digitaal productieplatform bij Zweeds Testa Center

Het innovatief farmaceutisch ontwikkelcentrum ‘Testa Center’, een initiatief van de Zweedse overheid en Cytiva, zal de geavanceerde, digitale productie-oplossingen van Rockwell Automation gaan implementeren.

Trefwoorden: #biotech, #Cytiva, #digitalisering, #Rockwell Automation

Lees verder

Techniek

( Foto: Rockwell Automation )

ENGINEERINGNET.BE - De combinatie van de expertise van Rockwell Automation en Cytiva op het gebied van bioproductie en procesautomatisering moet leiden tot een efficiënt, flexibel en schaalbaar platform, bedoeld om de digitale transitie van de sector in de praktijk te demonstreren en te versnellen.

De samenwerking maakt een krachtige integratie van technologie, data-acquisitie en data-analyse mogelijk. Dat zal leiden tot een gestandaardiseerd productieplatform, dat de mogelijkheid biedt om alle relevante data te verzamelen en te gebruiken om de productieprocessen aan te sturen en verder te optimaliseren.

Er wordt ook gewerkt aan toepassingen met Industrial Internet of Things (IIoT), Augmented Reality (AR) en andere geavanceerde technologieën voor connectiviteit, die toegepast kunnen worden in het productieproces.

Met de ontwikkeling van innovatieve oplossingen voor productiemanagement leveren beiden een belangrijke bijdrage aan de digitale transformatie van (bio)farmaceutische bedrijven.

De technologie helpt ze bijvoorbeeld om de training en productiviteit van operators te verbeteren, de controle van productiebatches te versnellen, onderhoud en beheer van de installaties te stroomlijnen en de efficiency te optimaliseren.