Strand Engineering integreert met Catalay

Strand’s ingenieursdivisie, opgericht in 2012 in Antwerpen als deel van Strand Associates Consulting, zal integreren met Catalay, een engineering business partner met een probleemoplossend, multidisciplinair team.

Trefwoorden: #advies, #Catalay, #ingenieur, #Strand

Lees verder

Techniek

( Foto: Catalay )

ENGINEERINGNET.BE - Sinds hun ontstaan in 2010 in Brussel kent Catalay een stabiele groei. In de voorbije twaalf jaar hebben ze hun stempel gedrukt op de Belgische markt en allianties gevormd met verschillende industrie spelers zoals Siemens, Engie, NLMK en Nexans.

Het bedrijf stelt meer dan 100 ingenieurs te werk, die zich op vier industrieën concentreren: energie, procesindustrie, constructie/infrastructuur, technologie.

Pascal Severs, Managing Director Catalay: "We zijn zeer enthousiast om Strand Engineering te verwelkomen als deel van Catalay. We delen dezelfde waarden en manier van werken, en breiden dankzij deze integratie uit van regionaal naar nationaal niveau voor onze klanten en consultants."

Sinds 2021 zijn zowel Catalay als Strand Associates Consulting deel van Sisu Group, een ecosysteem van human capital ventures met een gedurfde visie op de toekomst.