Overname Bagaar moet van Verhaert leider in digitale innovatie maken

Verhaert Masters In Innovation en de AXE groep (Ahlers - Xylos - AXE Investments) melden dat het digitale productbureau Bagaar zich aansluit bij het nieuwe overkoepelende merk Verhaert Digital.

Trefwoorden: #Bagaar, #digitalisering, #Verhaert

Lees verder

Techniek

( Foto: Verhaert Masters In Innovation )

ENGINEERINGNET.BE - Beide bedrijven hebben een gelijkaardig DNA, waarbij gebruikersgerichtheid gecombineerd wordt met een strategische en zakelijke focus en sterke technologische expertise.

Dit verzekert een vlotte integratie en samenwerking tussen de teams in de toekomst onder het nieuwe overkoepelende merk binnen de groep, Verhaert Digital.

Dit merk zal alle digitale competenties omvatten van de teams bij Bagaar, Verhaert, Load en Pegus Digital, en zo een nog vollediger en diepgaander dienstenpakket aan te bieden. Het multidisciplinaire team zorgt voor een naadloze uitvoering van ideevorming, validatie en implementatie.

Met een praktijkgerichte aanpak, levert Verhaert Digital digitale oplossingen van hoge kwaliteit, van backend, frontend en mobiele applicaties, tot hardware, elektronica en infrastructuur.

De huidige portfolio’s van Bagaar en Verhaert zijn al zeer complementair en omvatten multinationals en start-ups in heel Europa in de slimme woningen, mobiliteits-, logistieke, FMCG, gezondheids- en ruimtevaartindustrie.