EBB wordt solution partner van Siemens Building Technologies

Solution Partner is een keurmerk van de Siemens divisie Building Technologies. Die divisie ontwikkelt automatisatie-oplossingen voor commerciële, industriële en openbare gebouwen en waarin het specialisten in gebouwautomatisatie rond zich verzamelt.

Trefwoorden: #automatisering, #BMS, #gebouwen, #Siemens

Lees verder

Nieuws

( Foto: EBB )

ENGINEERINGNET.BE - BMS-integrator EBB uit Genk mag zich officieel een Solution Partner van Siemens Building Technologies noemen. Beide bedrijven gaan nauwer samenwerken op gebouwautomatisatie- projecten.

Beiden werkten al meer dan een jaar nauw samen op verschillende projecten. Het sportcomplex Velodroom in Heusden-Zolder is daar één van.

Bert Denivel, CEO van EBB (foto rechts): “Wij krijgen toegang tot hun hele range van producten. Het interessante aan hun oplossingen is net dat totaalpakket: HVAC en KNX. Dus alles van de klimaatregeling tot en met de verlichting. Daarnaast zitten we nu ook op de eerste rij voor productontwikkelingen en opleidingen.”

Stefan Blockx, business development manager bij EBB (foto links): “De mogelijkheden voor een Building Management System, het systeem dat alle gebouwtechnieken overkoepelt, breiden steeds uit. Tegelijk is elk gebouw uniek en heeft elke bouwheer andere verwachtingen. Ten slotte legt de energetische wetgeving de lat steeds hoger voor projecten. Dit partnership laat ons toe om samen nog betere oplossingen uit te werken.”

Binnenkort zal ook een business unit manager van start gaan, die een team van twaalf engineers moet leiden en deze afdeling verder uit te bouwen.