SPS2022: Een blik op de toekomst van automatiseren

De 31e editie van SPS (van 8-10 november in Nürnberg), de vakbeurs voor slimme, digitale automatisering zal naar verwachting 1.100 exposanten van over de hele wereld samenbrengen.

Trefwoorden: #automatiseren, #SPS, #vakbeurs

Lees verder

Beursnieuws

( Foto: SPS )

ENGINEERINGNET.BE - De beurs toont de laatste nieuwe producten, oplossingen en toekomstige technologieën in industriële automatisering.

Dit jaar zullen bezoekers op SPS (smart product solutions) opnieuw getrakteerd worden op een spraakmakend aanbod van producten en diensten van nationale en internationale leveranciers van automatisering- en digitaliseringsoplossingen. Ze krijgen er een uitgebreid overzicht van wat de markt te bieden heeft. Na twee moeilijke pandemiejaren zijn de verwachtingen hooggespannen.

De sector is bijzonder enthousiast om weer in interactie te kunnen gaan met zijn klanten op de beursvloer. “De signalen vanuit de markt zijn zeer aanmoedigend. We doen er dan ook alles aan om er in november een bijzonder geslaagde editie van te maken”, aldus Sylke Schulz-Metzner, vicevoorzitter van SPS.

Digitaal aanbod
De focus van de organisatie mag dan wel op het fysieke evenement liggen, ook de digitale component wordt doorgetrokken. Dat gebeurt via het complementaire digitale eventplatform ‘SPS on air’, dat beschikbaar zal zijn, voor, tijdens en na het drie dagen durende fysieke event in Nürnberg.

“De voorbije twee jaar hebben aangetoond wat de meerwaarde van een digitaal aanbod kan zijn: om een beeld te geven van wat er beweegt in de industrie, om gesprekken aan te knopen, afspraken vast te leggen op de beursvloer, kennis te delen of te weten wat hete hangijzers in de sector zijn”, zegt Martin Roschkowski, voorzitter van SPS.

Praktische info
Messe Nürnberg - 8-10 november
www.sps.mesago.com