Solids Antwerpen eindelijk terug na vier jaar

Het is exact 4 jaar geleden dat de poeder- & bulkindustrie in Antwerpen kon/mocht samenkomen. De reden is u wel bekend. Dus ja: we missed you. Maar hier is goed nieuws. Dit jaar houdt niemand Solids tegen en gaat door in Antwerp Expo.

Trefwoorden: #bulk, #poeder, #solids, #vakbeurs

Lees verder

Beursnieuws

( Foto: Easyfairs )

ENGINEERINGNET.BE - Op 16 en 17 november 2022 bent u van harte welkom samen met 1.500 concullega’s. Maar liefst +125 exposanten en partners staan klaar om er samen met u dé bijeenkomst van het jaar voor de poeder- en bulkindustrie van te maken. U krijgt er een mooie kijk op de toekomst van procestechnologie. Hoog tijd dus om u warm te maken.

Als professional in de procesindustrie bent u steeds op zoek naar efficiëntere machines om veiliger en sneller te draaien. Daarom moet u zeker deze twaalfde editie van Solids bezoeken, in Antwerp Expo, in het hart van de industrie. U vindt hier de nieuwste innovaties in de bewerking, verwerking, opslag en transport van droge bulkgoederen.

Daarnaast ontdekt u hier nieuwe leveranciers en ontmoet u collega’s uit de stortgoedsector. Solids is onbetwist dé tweejaarlijkse live ontmoetingsplaats voor de poeder- en bulkindustrie in België.

Laat u inspireren door sectorspecialisten
Dankzij het seminarieprogramma in samenwerking met onze partners krijgt uw knowhow een essentiële update, verwerft u inzichten in nieuwe trends en ontdekt u groeikansen voor uw zaken. Neem gratis deel aan deze seminaries over explosieveiligheid, machineveiligheid, duurzaamheid en andere actuele topics.

Zones met speciale focus

  • Recycling Zone: op zoek naar een partner die een oplossing biedt op al uw vragen op vlak van recyclage? Dan moet een bezoek aan deze zone op uw lijstje staan.
  • Start-Up Zone: bezoek hier de startende bedrijven in de sector.

Innovation Tour & Award
Innovatie is één van de pijlers van Solids Antwerpen. Revolutionaire technologieën en ontwikkelingen, cruciaal voor de toekomst van de sector, om bezoekers te helpen bij hun uitdagingen. Het gaat hier niet om kortstondige nieuwigheden, maar om duurzame innovaties. Volg deze gratis rondleiding langs duurzame innovaties, ontwikkelingen en materialen.

Uw ticket naar de toekomst ligt hier. De exposanten die deelnemen aan de Innovation Tour maken bovendien kans op de Innovation Award. Deze prijs reiken we uit tijdens het afterwork event op 16 november vanaf 17.30 u. Het ideale moment om te netwerken met de hele community. Iedereen welkom.

Registreer u nu
Verlies geen tijd en registreer u nu via solids-antwerp.be met code BAAM1000 voor uw gratis toegangsticket. Uw toegangsticket is onbeperkt geldig voor beide dagen en beide beurzen. Volop kansen dus!

Praktische info
Antwerp Expo - 16 en 17 november
www.solids-antwerp.be