Precisiebeurs is place to be voor precisietechnologie waardeketen

De vraag naar nog nauwkeuriger en kleiner meten, produceren en construeren stijgt al jaren onverminderd. Producten en technologieën worden bovendien steeds complexer en slimmer. Ook dit jaar brengt de Precisiebeurs de hele keten op 16-17 november samen.

Trefwoorden: #precisie, #technologie, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: Mikrocentrum )

ENGINEERINGNET.BE - Precisietechnologie is dan ook razendsnel uitgegroeid tot een stabiele basis van vele apparaten en componenten om ons heen. Al meer dan 20 jaar is de Precisiebeurs de plek waar de gehele precisietechnologie waardeketen samengebracht wordt.

Hoogtepunten uit het programma
Na een schitterende jubileumeditie in 2022 staan ook dit najaar weer nieuw onderdelen op het programma bij de nog altijd groeiende Precisiebeurs. Naast een Big Science congresprogramma, de uitreiking van verschillende awards en een Young Talent programma maakt de beurs voor het eerst ook ruimte voor een zogeheten Live Stage.

Groter dan ooit dankzij meer dan 325 exposanten
Tijdens de Precisiebeurs ontmoeten de bezoekers ruim 325 exposanten. Ze vertegenwoordigen een breed scala aan specialismen.

“Het belang van precisietechnologie als fundament voor de kenniseconomie en onze technologische vooruitgang valt niet te onderschatten”, vat Bart Kooijmans het doel van de beurs samen.

“Dat alles lukt alleen dankzij samenwerking in de gehele keten van toeleveranciers, maakbedrijven, kennis- en netwerkinstituten en overheid. Wanneer je mensen bij elkaar brengt ontstaan de mooiste dingen. De Precisiebeurs faciliteert dit al 21 jaar’’.

Precisietechnologie krijgt de komende jaren een nog grotere betekenis voor de industrie en daarom mag een bezoek aan de Precisiebeurs niet in uw agenda ontbreken.

Klik hier om uw gratis bezoek te registreren.