Solids opnieuw succesvol na 4 jaar afwezigheid

In november opende Antwerp Expo na 4 jaar eindelijk zijn deuren weer voor Solids, het event voor de poeder- en bulkindustrie. De 120 exposanten, bijna 1.500 unieke bezoekers en 11 conferenties maakten van deze editie een succes.

Trefwoorden: #bulkindustrie, #poederindustrie, #Solids, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: Easyfairs )

ENGINEERINGNET.BE - Het seminarieprogramma in samenwerking met exposanten & partners rond statische aarding van bulk- en tankwagens, reinigingstechnieken voor droge productie, robotica, digitalisatie,… werd gesmaakt.

Maar liefst 200 bezoekers bezochten één of meerdere seminaries tijdens de beursdagen en de live demo’s gebracht door de standhouders vielen eveneens in de smaak bij de bezoekers. Ook de Innovation Tour, een gratis rondleiding bij innovaties van exposanten, kon rekenen op hun belangstelling.

Daarnaast werden er maar liefst 3 awards uitgedeeld. Zo ging de Innovation Award van de jury naar de duo-inzending van Gericke en Indus Intergrated Bulk Logistics met de ’Big Bag Pallet Unloader’. De Innovation Award van het publiek ging dan weer naar Engisol met hun ‘SmartPick’ robotsysteem. De Marketing Award, voor de exposant die de meest bezoekers naar de beurs bracht, was voor J-Tec Material Handling.

Op 20 en 21 november 2024 vindt Solids opnieuw plaats in Antwerp Expo. In tussentijd zijn er in 2023 ook nog drie andere edities: Solids Dortmund (29-30 maart), Solids Parma (14 - 15 juni) en Solids Rotterdam (4 - 5 oktober).