Bestuurswijzigingen Brusselse Green Energy Park

Elvira Haezendonck, hoogleraar duurzame strategie aan de VUB en leerstoelhouder Infrastructure Asset Management, is de nieuwe voorzitter van Green Energy Park vzw. Daarnaast vervoegen Pieter Ballon en Michaël Dooms het bestuurdersteam.

Trefwoorden: #Green Energy Park, #VUB

Lees verder

HR

( Foto: VUB )

ENGINEERINGNET.BE - Haezendonck heeft het ideale profiel om de directie van Green Energy Park vzw te ondersteunen en samen bouwen ze verder op het strategische fundament gelegd door Paul De Knop.

Green Energy Park vzw wordt een ontmoetingsplek voor de academische - en ziekenhuiswereld met het bedrijfsleven en de overheid. Een plek waar de beste onderzoekers samenwerken. Hier worden state-of-the-art proeftuinen voor onderzoek, ontwikkeling, opleiding en co-creatie gebouwd die binnen Vlaanderen, Brussel, België en Europa een aantrekkingspool zijn voor start-ups, spin-offs, kennisinstellingen en bedrijven.

Over Elvira Haezendonck
Zij is Hoogleraar aan de Solvay Business School van de Vrije Universiteit Brussel en gastprofessor aan de UAntwerpen en de Erasmus Universiteit Rotterdam. Haar onderzoek focust voornamelijk op duurzame strategie, toegepast op infrastructuur, economische clusters zoals havens, en complexe projecten. ​

Ze heeft talrijke wetenschappelijke bijdragen geleverd, onder andere met betrekking tot projectevaluatie, concurrentiestrategie en duurzame transitie van clusters. ​ Sinds 1996 is ze betrokken bij meer dan 100 nationale en internationale onderzoeksprojecten en -opdrachten rond bijvoorbeeld complex project management, en strategische en maatschappelijke kosten-baten analyses. Ze doceert meerdere strategie- en (project) management vakken.