4People overgenomen door Pauwels Consulting

Consultancybedrijf Pauwels Consulting, gespecialiseerd in IT, life sciences en engineering, heeft het Nederlandse projectsourcingbedrijf 4People overgenomen. Hiermee realiseert het zijn 12de overname met 3D Investors in 7 jaar.

Trefwoorden: #consulting, #overname, #Pauwels

Lees verder

Nieuws

( Foto: Pauwels Consulting )

ENGINEERINGNET.BE - Het Nederlandse bedrijf 4People is gespecialiseerd in detachering en plaatsing van kaderleden in de sectoren bouw, infrastructuur & milieu en engineering en stelt meer dan 200 mensen tewerk.

Hun visie is om klanten te helpen een leefbare toekomst op te bouwen door kennis te delen omtrent de allernieuwste technologieën. In die activiteiten staan mensen steeds centraal.

Ronald Ter Beek, oprichter van 4People: "We plaatsen mensen om bij te dragen aan een betere toekomst voor mensen. Wij geloven in het investeren in onze medewerkers, net zoals zij zich inzetten voor hun projecten."

ACHTERGROND
Na deze overname telt het team van Pauwels Consulting meer dan 1.500 experts op het gebied van life sciences, engineering en IT. Het bedrijf is opgericht in 1999 en uitgegroeid tot een succesvolle consulting groep actief in België, Nederland, Frankrijk en Zwitserland onder verschillende merken en gespecialiseerde divisies.