Ontdek hoe Hoffmann Group het werk makkelijker en efficiënter maakt

Op de Machineering 2023 van 29-31 maart in Brussel Expo presenteert Hoffmann Group diverse thema's, die in de huidige uitdagende tijden onmiddellijk kunnen bijdragen aan efficiency en tijd- en kostenbesparing op de werkvloer.

Trefwoorden: #automatisering, #Hoffmann, #Machineering

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Hoffmann Group )

ENGINEERINGNET.BE - Het bedrijf probeert alles makkelijker en efficiënter te maken, zodat men zich kan focussen op hetgeen dat echt belangrijk is.

Zowel in de aankoopfase tot in de productie, voor alle stappen worden innovatieve oplossingen aangeboden. Bezoek stand 200 op Machineering 2023 en wordt door onze specialisten geïnformeerd.

Meld u aan via de QR code op de afbeelding en ontvang een gratis toegangskaart. Bovendien krijgt u na registratie via de QR nog enige extra's:

  • Een kosteloos parkeerticket
  • Priority check-in
  • Toegang tot de Priority Guest-Lounge

www.hoffmann-group.com

Wist u dat de groep dit jaar ook twee jubilea te vieren heeft? Het merk Garant werd vijftig jaar geleden gelanceerd en het merk Holex vult het assortiment al veertig jaar aan. Samen met meer dan 500 andere toonaangevende merken vormen beide merken het assortiment van Hoffmann Group. Actuele informatie over interessante promoties en activiteiten omtrent deze jubilea krijgt men via onze social media, in de nieuwsbrief en op de merkpagina's www.garant-tools.com en www.holex-tools.com.