Nomineer kandidaten voor Energy Manager of the Year 2023

Energik nodigt iedereen van harte uit om energie-gerelateerde projecten in de kijker te zetten. Dat kan gedaan worden door mogelijke kandidaat winnaars voor de award Energy Manager of the Year 2023 te nomineren.

Trefwoorden: #award, #Energik, #Energy Manager

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Energik )

ENGINEERINGNET.BE - De toekenning van deze energieprijs is een prestigieus, jaarlijks terugkerende activiteit van de vzw Energik. Tijdens een exclusieve avond worden de winnaars kenbaar gemaakt, na evaluatie van hun creatieve en ambitieuze projecten door een professionele jury.

Er worden die dag drie prijzen uitgereikt:

  1. Energy Manager of the Year voor de beste energiemanager uit het bedrijfsleven
  2. Junior Energy Manager of the Year voor de student energiemanagement met de beste bachelor proef
  3. Academische Energy Manager of the Year voor de masterstudent Energie met de beste thesis

De Energy Manager of the Year ontvangt deze belangrijke trofee en geniet van bijhorende promotie. De award EMY wordt overhandigd aan een medewerker uit de industrie van wie haar of zijn project een belangrijke bijdrage heeft geleverd in het reduceren van het energiegebruik in haar of zijn eigen organisatie.

De Junior en Academische Energie Manager van het jaar ontvangen een geldprijs en een bijhorend diploma. De junior- en academische laureaten ontvangen een prijs als ze aan de jury een geweldig en realistisch uitgewerkt idee kunnen presenteren voor toekomstige implementatie.

De uitreiking zal in het najaar plaatsvinden na evaluatie en beraadslaging door de jury en de datum zal tijdig bekend gemaakt worden.

Nominaties moeten tegen uiterlijk 31 augustus 2023 ingediend worden door mail te sturen naar jozef.deborger@energik.be met vermelding van de naam van het bedrijf, de naam van de medewerker die het project heeft gerealiseerd, haar of zijn email en GSM.