Mimaki toont nieuwste baanbrekende technologieën op FESPA 2023

Mimaki Europe, fabrikant van inkjetprint- en snijtechnologieën, is als Gold Sponsor aanwezig op de FESPA 2023 en met de hele printindustrie wordt de markt vanuit een 'nieuw perspectief' bekeken met de nieuwste innovaties, technologieën en samenwerkingen.

Trefwoorden: #inktjet, #Mimaki, #print, #technologie, #vakbeurs

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Mimaki )

ENGINEERINGNET.BE - Tijdens FESPA 2023 zijn op de stand van Mimaki (Stand B1-B10) de vlaggenschipprinters en snijmachines te zien voor de grafische, industriële en textielmarkt.

Hieronder bevindt zich de onlangs aangekondigde TxF150-75 Direct-to-Film (DTF)-machine, de krachtige 330-serie én het instapmodel uit de 100-serie.

De TxF150-75 maakt zijn internationale beursdebuut op FESPA. Bovendien is dit de eerste keer dat Mimaki de DTF-technologie gebruikt. De nieuwe machine biedt een eenvoudig en betaalbaar proces voor het decoreren van kleding, meestal t-shirts, en speelt in op de marktbehoefte aan een betrouwbare, stabiele DTF-technologie.

Mimaki's kerntechnologieën zorgen er verder voor dat veel voorkomende problemen worden vermeden, zoals slechte inktafgifte en verstopping door witte inkt. Hierdoor worden processen efficiënt uitgevoerd met minimale interventie.

Klik hier en gebruik de promocode FESLeIevx95 om te registreren voor kaarten met €50 korting voor FESPA 2023.

FESPA 2023 Global Print Expo gaat door op 23-26 mei in München, Duitsland.