Software integrator Asci partnert met Savaco

Savaco kondigt een nieuw strategisch partnershap met Asci aan. De verankering van deze Gentse software integrator Asci past volledig in de vooropgestelde groeiambities van de Kortrijkse IT-dienstverlener.

Trefwoorden: #Asci, #ERP, #integrator, #Savaco, #software

Lees verder

Nieuws

( Foto: Savaco )

ENGINEERINGNET.BE - Na het instappen van financiële partner AAC Capital begin 2018 volgden fusies met cloud integrator IT-Care in 2020, het Gentse Atri Services in mei 2021, CRM-specialist Thrives in juni 2021 en cybersecurity-specialist TrueGEN in 2022. Met nu de nauwe samenwerking met Asci zet Savaco haar groeiambities verder kracht bij.

CEO van Savaco Rik Vandemoortele: “Door het aan boord brengen van het Asci-team in onze familie versterken we verder ons aanbod op het vlak van business applicaties, meer bepaald op vlak van ERP. Met Asci verruimen we ons portfolio en halen we heel wat extra kennis in huis.”

Asci-klanten krijgen nu toegang tot het uitgebreidere Savaco-portfolio, enerzijds op het vlak van hybride cloud, cybersecurity en anderzijds rond applicaties zoals o.a. Microsoft 365, Dynamics 365 Customer Engagement, Enterprise Service Management en Data Analytics. En omgekeerd, Savaco-klanten kunnen nu ook bij ons terecht voor een brede waaier aan ERP-toepassingen.

De bestaande uitvalsbasis in Gent wordt behouden. Lieven Breemeersch en mede vennoot Erwin Bauwens van Asci blijven aan boord en behouden de dagelijkse leiding.