Vincent Buyssens wordt eerste Belgische AI-captain

Het video agency StoryMe gaat als eerste creatieve bureau in België fors inzetten op Artificiële Intelligentie. Het bedrijf trekt daarvoor creatief tech-strateeg Vincent Buyssens aan en benoemt hem tot de allereerste Belgische AI-captain.

Trefwoorden: #AI, #artificiële intelligentie, #video

Lees verder

HR

( Foto: StoryMe )

ENGINEERINGNET.BE - Artificiële Intelligentie (AI) zal de volgende 20 jaar onze wereld bepalen. Alleen in maart 2023 vlogen ons al meer dan 1.000 nieuwe AI-tools om de oren.

StoryMe maakt daarom van AI een van de speerpunten van het bedrijf en roept de functie van AI-captain in het leven: een AI-specialist die een strategische rol opneemt binnen het video agency en naast het interne team ook de bedrijfswereld klaarstoomt om deze trein niet te missen.

Vincent Buyssens zal als AI-captain de storytelling, project management en productiviteit van audiovisuele marketing binnen het bedrijf versnellen. Dat laat hen toe om bedrijven voor dezelfde budgetten straffere verhalen te laten vertellen en hen bewuster te laten kiezen hoe ze hun verhalen willen vertellen.