ERS electronic en Gimv versterken samen productie halfgeleiders

ERS electronic, een leverancier van thermische beheerstechnologie voor de productie van halfgeleiders, en Gimv bundelen hun krachten om de verdere groeiambities van ERS te realiseren.

Trefwoorden: #chip, #Gimv, #halfgeleider, #productie

Lees verder

Nieuws

( Foto: ERS electronic )

ENGINEERINGNET.BE - ERS electronic, gevestigd in het Duitse Germering, heeft meer dan 50 jaar ervaring in het voorzien van innovatieve oplossingen voor thermisch beheer waarmee de halfgeleiderindustrie betrouwbare thermische tests kan uitvoeren tijdens de productie van microchips.

Het bedrijf heeft een bijzonder sterke reputatie opgebouwd met snelle en nauwkeurige chuck systemen die op luchtkoeling gebaseerde analytische, parameter- en productiepeilingen mogelijk maken voor testtemperaturen van -65°C tot +550°C.

Sinds 2008 is het ook actief op het gebied van geavanceerde ‘verpakking’ met volledig automatische en handmatige onthechtings- en krommings-aanpassingssystemen, die tegenwoordig door de meeste halfgeleiderfabrikanten en OSAT's (Outsourced Semiconductor Assembly and Test Companies) over de hele wereld worden gebruikt.

Het bedrijf heeft in de branche brede erkenning gekregen voor zijn vermogen om complexe vervormingsproblemen aan te pakken die zich voordoen in het fabricageproces van wafer producten.

Gimv en ERS bundelen nu hun krachten om de marktpositie van ERS verder te versterken en om aan de aanhoudende stijgende vraag te voldoen.