Internationale uitbreiding voor start-up Chift

Chift opende onlangs haar eerste internationale vestiging in Station F in Parijs. De start-up neemt deel aan het versnellingsprogramma Cegid Data Lab, gefinancierd door de internationale software-uitgever Cegid.

Trefwoorden: #integratie, #platform, #software, #start-up

Lees verder

Nieuws

( Foto: Chift )

ENGINEERINGNET.BE - De start-up werd opgericht in april 2022 door 3 vrienden: Gauthier Henroz (CEO), Matthieu Hertoghe (CCO) en Henry Hertoghe (CTO).

Ze waren allemaal niet tevreden door de kosten en de tijd die nodig waren om integraties op te bouwen en gingen op zoek naar de juiste aanpak voor dit probleem te vinden en om het juiste product te ontwikkelen.

In maart 2022 bieden ze een oplossing van geïntegreerde API's (een 'multi-plug' platform) aan om Vertuoza (een software voor de bouwsector in Nijvel) te verbinden met alle boekhoudkundige tools.

Momenteel maken bijna 400 bedrijven, verspreid over België, Frankrijk, Nederland, Luxemburg en Zwitserland, gebruik van hun integratie. Dit aantal blijft groeien dankzij sterke samenwerkingsverbanden met partneruitgevers.

En nu heeft de Chift ook een vestiging in Frankrijk en zijn er plannen om het productteam (ontwikkelaars), customer success en marketing te versterken.