AI for Industry & Cyber for OT zijn hot topics op ABISS 2023

Op donderag 5 oktober in Kortrijk Xpo vindt de 8de editie van ABISS plaats. Eindbeslissers en afdelingshoofden uit de BeNeLux industrie troepen opnieuw samen voor de welgesmaakte summit & netwerkbeurs combinatie.

Trefwoorden: #ABISS, #Kortrijk Xpo, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: Industrialfairs )

ENGINEERINGNET.BE - Ieder innovatief productiebedrijf wil weten welke de nieuwste en lange termijn trends en technologieën zijn, die ook morgen het verschil maken. Digitale trajecten moeten minstens performant, efficiënt, kostenbesparend én veilig uitgerold worden.

ABISS brengt, naast een beursvloer met ruim 90 technologiepartners, opnieuw 14 neutrale Expert Classes rond de thema’s Industry of Things, Intelligence of Things en Security of Things. Net als “Cybersecurity for OT” , is “AI for Industry” een hot topic, bij experten én exposanten.

Plots valt het licht uit… The OT/IT Challenge
Digitaliseren en automatiseren van operations, de taak en missie van iedere ambitieuze industriële CIO/CTO/COO. En beveiligen? Plots valt het licht uit, soms letterlijk. De voorbeelden van cyberaanvallen zijn helaas legio geworden. Krijgt die fameuze cyber roadmap eindelijk de nodige prioriteit toegestopt?

ABISS 2023, waar IioT en smartmanufacturing integraties , gecombineerd worden met alle “Security of Things” ingrediënten, confronteert u niet alleen met de diagnoses en zwakke schakels, maar presenteert ook het medicijn.

OT-en IT management verkrijgen binnen het summit-gehalte alle inzicht en  expertise tijdens de talks van experten en sectorgenoten, gecombineerd met de technologiedemo’s in het beursgedeelte.

Bekijk het volledige programma en reserveer uw plaats bij de Expert Classes.

ABISS digitaliseert ook zichzelf 
ABISS brengt ook de digitale bezoeker in contact met techpartners en experten. Aan de hand van hun digitaal platform ABISS Digital kunnen thuisblijvers de sessies & demo’s live en/of uitgesteld volgen, interageren met exposanten en het beursaanbod ontdekken. De fysieke bezoeker gebruikt de mobiele versie (Industrialfairs App) dan weer als handige navigatie- & meeting tool.

ABISS 2023
Registreren voor de netwerkbeurs en de Expert Classes doet u hier.
Donderdag 5 oktober: 09.00 u - 17.00 u
Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk
Meer praktische info vindt u hier.