Revolutionair draadloos AirPro platform voor luchtsnelheid en verschildrukmetingen

De AirPro instrumenten zijn revolutionaire “draadloze” meetoplossingen voor het meten van luchtsnelheid en druk in combinatie met Smartphone en App en zijn verkrijgbaar bij CaTeC.

Trefwoorden: #CaTeC, #draadloos, #druk, #instrument, #meting

Lees verder

Productnieuws

( Foto: CaTeC )

ENGINEERINGNET.BE - Deze combinatie biedt ongeëvenaarde meetoplossingen voor gebruikers op het gebied van productiviteit, meetrapportage en gebruikersvriendelijkheid met natuurlijk  de hoge meetnauwkeurigheid van de bedrijfszekere TSI meetvoelers.

De eerste instrumenten uit deze serie zijn de luchtsnelheid opnemer de AP500 en de verschildrukopnemer de AP800. Deze instrumenten werken samen met de AirPro Mobile App. die beschikbaar is voor de iOS en Android platformen.

De App’s zijn in “Basis, Advance en Professional” uitvoeringen beschikbaar met verschillende mogelijkheden voor documentatie, meet-calculaties en datalogging. Het is eenvoudig meetdata, foto’s en commentaar de delen en te exporteren naar rapporten, wat de gebruiker tijd scheelt op de meetlocatie.

De AP500 is gebaseerd op een handvat, voorzien van klein display voor de meetwaarden en bluetooth communicatie. Verschillende meetvoeler typen kunnen op het handvat geplaatst worden en de kalibratie gegevens bevinden zich in de meetvoeler zodat bij kalibratie alleen de meetvoeler geretourneerd behoeft te worden.

De AP800 kan worden gebruikt als verschildrukmeter voor filter en ruimte drukmetingen of als luchtsnelheid meter in combinatie met een pitotbuis en is voorzien van een auto-zero functie.

Meer informatie: 
CaTeC b.v. 
Turfschipper 114 - NL-2292 JB Wateringen 
info@catec.nl - www.catec.be