Achtste editie ABISS bracht 1.248 industriële beslissingsnemers samen

Op 5 oktober bracht het team van Industrialfairs opnieuw de beslissingsnemers uit de industrie samen om op ontdekkingstocht te gaan naar hun digital first & next steps. De OT/IT teams bezochten massaal de expert classes en de netwerkstanden.

Trefwoorden: #ABISS, #digitaal, #netwerken, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: Industrialfairs )

ENGINEERINGNET.BE - 90 technologiepartners en 18 expert speakers brachten zowaar, op 1 dag, 891 fysieke en nog eens 357 digitale bezoekers op de been.

Uit alle takken van de industrie werden C- levels, afdelingshoofden en beslissingsnemers verwelkomd, op zoek zijn naar concrete oplossingen om hun processen digitaal, slim, geconnecteerd en tevens veilig te sturen.

De beurs was een bruisende interconnectie van neutrale kennis, relevante aanbieders en afgevaardigden uit zowel de proces als discrete industrie.

De digital bezoekers volgden minstens één van de expert classes of pitches. Een duidelijk teken dat de knowhow en het aanbod van onze experten en technologiepartners dusdanig gesmaakt werd, dat ook wie niet fysiek kon afzakken, de tijd nam om digitaal een bezoek te brengen.

ABISS Digital blijft trouwens online voor wie niet live kon meevolgen. Alle sessies blijven on-demand beschikbaar en ook interactie met de technologiepartners blijft nog mogelijk.