• 25/05/2012

Nieuwe Rexroth-catalogus Manuele productiesystemen - actie

De nieuwe Rexroth-catalogus biedt een gevarieerd aanbod en handige tips voor lean management.

Lees verder

Productnieuws

Het aanbod manuele productiesystemen van Bosch Rexroth verzoent twee a priori tegenstrijdige concepten: lean en ergonomie. Lean is gericht op onderzoek naar productiviteit, kwaliteit, tijdbesparing en een optimalisatie van de kosten, terwijl ergonomie streeft naar het zodanig ontwerpen van technische systemen en taken dat de veiligheid, de gezondheid, het comfort en het doeltreffend functioneren van mensen wordt bevorderd.

Om klanten te helpen een lean-georinteerde productieruimte te creren, heeft Bosch Rexroth zijn uitgebreid aanbod werkstations, doorrolstellingen, buisframesystemen en accessoires verzameld in een overzichtelijke en handige catalogus. De catalogus bevat verder tips en instructies voor het ontwerpen van ergonomische werkstations.

De verschillende producten worden in de catalogus uitvoerig beschreven en voor elk product worden ook tips gegeven voor een optimaal gebruik in de productielijn. Daarnaast bevat de catalogus ook richtlijnen en tips voor het ontwerpen van ergonomische werkstations.

De catalogus Manuele productiesystemen wordt idealiter aangevuld met het Ergonomisch handboek voor Manuele Productiesystemen. Dit handboek legt op een duidelijke en overzichtelijke manier uit hoe bij het ontwerpen van werkstations rekening kan worden gehouden met lichaamshoogte en de hoogte van het werkvlak. Verder wordt ook aandacht besteed aan de reikwijdte op het werkvlak, de belichting en de verstelbaarheid van de verschillende onderdelen.

De catalogus Manuele productiesystemen en het Ergonomisch handboek voor Manuele Productiesystemen zijn beschikbaar in het Frans, Engels en Duits. Zij kunnen worden aangevraagd via volgend e-mailadres: info@boschrexroth.be.

Bosch Rexroth AG is een van de wereldwijd toonaangevende specialisten op het gebied van aandrijf- en besturingstechnologie. Voor meer dan 500.000 klanten ontstaan onder het merk Rexroth oplossingen op maat voor het aandrijven, besturen en verplaatsen van machines en installaties. Bosch Rexroth is partner voor de uitrusting van installaties en fabrieksautomatisering, voor zowel mobiele werktuigmachines als het gebruik van regeneratieve energie.

De onderneming brengt de vereisten en bijzonderheden voor de diverse markten in kaart. Als The Drive & Control Company ontwikkelt, produceert en verkoopt Bosch Rexroth zijn componenten en systemen in meer dan 80 landen. De onderneming van de Bosch Groep realiseerde in 2011 met 38.400 medewerkers een omzet van ca. 6.4 mld. euro. Meer informatie op: www.boschrexroth.com.

Bosch Rexroth Belgi is sinds januari 2004 in Brussel (Anderlecht) gevestigd. Het bedrijf biedt ondersteund door lokale experts het volledige productgamma van mobiele hydraulica over elektronische besturingen tot assemblagetechnologie, Alles uit één hand. Voor meer informatie: www.boschrexroth.be.


Meer informatie:
Bosch Rexroth België n.v.
H. Genessestraat 1 - B-1070 Brussel
info@boschrexroth.be

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Outsource
www.outsource.be



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.