Webinar: Quality Assurance (CAPA) in the Pharmaceutical Industry with RFID

Hoe worden de kwaliteitsnormen en documenteringsvoorschriften voor de productie in de farma- en biofarma-industrie efficiënt geïmplementeerd? Welke rol spelen slimme RFID-systemen in de kwaliteitsborging en in het voldoen aan de vereisten van de FDA?

Trefwoorden: #farma, #industrie, #Multiprox, #RFID, #webinar

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Multiprox )

ENGINEERINGNET.BE - Krijg antwoord op deze en andere vragen in het 45 minuten durende live webinar "Quality Assurance (CAPA) in the Pharma Industry with RFID" op dinsdag 7 november 2023 om 9.00 u en 16.00 u.

In het webinar zullen onze experts het hebben over de toegevoegde waarde van RFID voor:

  • de naleving van FDA-voorschriften
  • corrigerende en preventieve maatregelen (CAPA)
  • de veiligheid in fabrieken
  • de  gezondheid op het werk

Na een keynote presentatie van 15 minuten zal André Ammann, Key Account Manager Pharma Europe bij Turck, dit thema bespreken met de volgende gasten:

  • Heinz Janiec is Managing Director van het project engineering-bedrijf Specialty Engineering en deelt zijn expertise met projecten die hij heeft opgedaan gedurende meer dan 30 jaar in de farmaceutische industrie en de olie- en gasindustrie.
  • Thomas Menze is verantwoordelijk voor het vakgebied "Applications of Measurement and Automation Technology" in de Vereniging van Duitse Ingenieurs (VDI). Deze en veel van zijn vorige professionele functies waren altijd gerelateerd met meet-, regel- en automatiseringstechnologie - zowel aan de kant van de producent, als aan de gebruikerskant.

Wanneer?
Dinsdag 7 november, 2023 – 9.00 u of 16.00 u

Voor wie?
Ingenieurs, productiemanagers en experts op het gebied van kwaliteit en automatisering in de farmaceutische industrie of aanverwante sectoren. 

Registreer voor het webinar van 9.00 u
Registreer voor het webinar van 16.00 u

Deelname aan het Turck webinar is gratis. Na uw registratie en een paar dagen voor het event ontvangt u de toegangsgegevens en technische informatie voor het betreffende webinar. Het webinar zal worden gestreamd met "Microsoft Teams live event".

U kunt nu al een bezoek brengen aan de betreffende themapagina in het Nederlands:
Kwaliteitsborging (CAPA) met RFID in de farmaceutische industrie.

Meer informatie:
Turck Multiprox
Lion d'Orweg 12 | B-9300 Aalst | www.multiprox.be