Rombit Studio en Made bundelen de krachten

Rombit Studio, een gevestigde waarde in op maat gemaakte digitale transformatie, en gerenommeerd ontwerp- en innovatiebureau Made, bundelen de krachten als Made. Dit is een mijlpaal in de wereld van creatieve en technologie-gedreven oplossingen.

Trefwoorden: #digitale, #fusie, #Made, #Rombit, #transformatie

Lees verder

Nieuws

( Foto: Made )

ENGINEERINGNET.BE - Made zette consequent indrukwekkende resultaten neer binnen een breed scala van industrieën. Daarbij transformeerde het menig bedrijf en creëerde op klant en gebruiker gerichte belevingen.

Daarnaast scoorde Rombit Studio successen in digitale transformatie. Daarbij voorzag het organisaties van de tools en strategieën, nodig om zich aan te passen aan en staande te houden in een snel evoluerend digitaal landschap.

Beide bedrijven werkten al herhaaldelijk succesvol samen. Ze beschouwen de fusie dan ook als de logische volgende stap in een langdurige strategische relatie.

Met meer dan 17 jaar ervaring kunnen zij bogen op een indrukwekkend track record met meer dan 200 klanten, waaronder 87% terugkerende. Denk daarbij onder meer aan: Euronav, Brabo, Barco, Toyota, Novy, Ecover, ADPO, Novo Nordisk, ...

Hoewel geïntegreerd, behouden beide entiteiten hun unieke focus. Zo blijft elk van de vele expertises behouden. Het vrijwaart ook bestaande klanten van elke mogelijke verstoring door de fusie.