Indumation.be 2024 - technologie van morgen, voor de industrie van vandaag

De technologische toekomst van onze industrie ligt dichter bij dan u denkt. Kortrijk Xpo wordt van 31 januari t.e.m. 2 februari 2024 terug de techno-scène, voor de 7e editie van de snelst groeiende Benelux vakbeurs voor industriële automatisering & I4.0.

Trefwoorden: #Indumation, #technologie, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: Industrialfairs )

ENGINEERINGNET.BE - Indumation.be richt zich naar industriële professionals uit alle takken van de industrie (maak- en procesindustrie, logistiek, machinebouw, ruimtevaart, energie- en nutsbedrijven …) en publieke sectoren (overheden voor infrastructuur en organisatie).

Zo’n 250 industriële techbedrijven uit Europa en Benelux tonen de meest innovatieve componenten, aandrijvingen, elektronica, applicaties en oplossingen voor industriële automatisering en industrie 4.0 voor maak- en procesindustrie en infrastructures.

Top-notch Expert Classes zorgen voor neutrale kennisdeling en inzichten
Naar goede gewoonte brengt Indumation elke dag een goed gevuld programma aan Expert Classes. Inzichten, best practises en ervaringen rondom de zeven thema’s van de technologieroute.

Gerenomeerde industriebedrijven geven u een exclusief inzicht achter de schermen, maar ook diverse kenniscentra nemen de bezoekers mee in actuele ontwikkelingen, inzichten en uiteraard toekomstperspectieven.

Nocturne op donderdag, Teamday op vrijdag
Op donderdag 1 februari 2024 zijn een feestelijke nocturne en een laatavondbezoek voorzien tot 22 uur. Iedereen is er welkom! De organisatie en de meer dan 250 partners verwelkomen u graag in deze meer informele setting op Indumation.be.

Op vrijdag worden laagdrempelige praktische inzichten gecombineerd met een efficiënt beursbezoek met drinks & bites voor teams de beurs aandoen.

Bedrijfsteams die zich hiervoor inschrijven krijgen twee heel praktijkgerichte Immersion Classes (Smart Maintenance en Collaborative Technology) voorgeschoteld, ingeleid door twee experten, gevolgd door een bezoek aan de beurs met highlights over beide expertises

Indumation.be 2024
Registreren voor de beurs en de Expert Classes doet u hier.
Woensdag 31 januari: 10.00-18.00u
Donderdag 1 februari: 10.00-22.00u ; feestelijke nocturne vanaf 18.00u
Vrijdag 2 februari: 10.00-16.00u
Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk
Meer praktische info vindt u hier