Netwerken, innovaties en kennisdeling op Techni-Mat

Op 15 en 16 mei opent TECHNI-MAT zijn deuren voor een inspirerend evenement. De voorbereidingen voor de derde editie zijn volop aan de gang. De organisatie legt samen met de exposanten de laatste hand aan het programma.

Trefwoorden: #innovatie, #materialen, #netwerk, #vakbeurs

Lees verder

Beursnieuws

( Foto: Techni-Mat )

ENGINEERINGNET.BE - Techni-Mat is een vakbeurs voor bouwprofessionals actief in de infra, ruwbouw en burgerlijke bouwkunde. De focus ligt op de meest innoverende bouwmaterialen en technieken voor infra & ruwbouw. De vorige editie klokte af op net geen 2.000 bezoekers.

Dit jaar liggen de verwachtingen nog wat hoger. Projectleiders in infra en ruwbouw hebben het immers niet onder de markt. Ze worden vaak geconfronteerd met complexe problemen op werven. Om een antwoord te vinden op die uitdagingen biedt Techni-Mat een platform dat alle mogelijke oplossingen samenbrengt onder één dak. 

Stevige content, veel netwerkmogelijkheden
De technologiepartners op de beursvloer helpen u uiteraard graag verder. Daarnaast biedt de organisatie ook alle mogelijkheden om uw kennis bij te spijkeren. Heel wat gerenommeerde onderzoeksinstellingen en organisaties tekenen present om u inzichten te bieden in hot topics uit de sector. Een unieke kans om te leren en te netwerken.

Kortom, Techni-Mat biedt een waardevol platform voor kennisdeling, netwerken en het ontdekken van de nieuwste ontwikkelingen in de bouwsector. Mis deze kans niet om uw expertise te vergroten en te connecteren met gelijkgestemde professionals.

Praktische info
Waar? Flanders Expo Gent
Wanneer? 15 en 16 mei
Openingsuren? Telkens van 10 u. tot 19 u.
Tickets? Gratis mits online registratie 
Meer info? www.techni-mat.eu