Techtextil & Texprocess scoren met innovaties voor toekomstbestendige industrie

Techtextil en Texprocess, met 38.000 bezoekers uit 102 landen en 1.700 exposanten uit 53 landen, toonden hightechtextiel in 12 toepassingsgebieden, de innovatiekracht van technisch textiel en de digitalisering van de textielverwerkende industrie.

Trefwoorden: #innovatie, #Techtextil, #Texprocess, #textiel, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: Messe Frankfurt - Jean-Luc Valentin )

ENGINEERINGNET.BE - In tijden van opkomende AI-technologieën, toenemende wettelijke vereisten en hoge energiekosten boden beide beurzen de markten op het juiste moment de belangrijkste internationale marktplaats voor productinnovaties langs de textielwaardeketen.

75% van de bezoekers maakte intensief gebruik van de cross-netwerkmogelijkheden, variërend van van het voortraject van Techtextil tot het brede scala aan verwerkings- en kledingtechnologieën die bij Texprocess worden aangeboden.

Het beursduo vormde daarmee het toneel voor tal van internationale samenwerkingen en bedrijfsinitiatieven, waarbij innovatie in alle sectoren werd bevorderd en marktrijp werd gemaakt.

De bezoekerstevredenheid lag op beide evenementen op een zeer hoog niveau: 95% van de bezoekers was tevreden over hun beursbezoek, behaalde hun beursdoelstellingen en was onder de indruk van het exposantenaanbod.